Användning av cookies

Liksom många webbplatser använder denna webbplats cookies. Vid denna punkt förklaras det vad cookies är och hur de används.

Vad är cookies

Cookies är små filer som lagras på din lokala dator när Internet-webbläsaren får tillgång till webbplatser. I filerna lagrar webbplatser olika uppgifter för att användningen av besökta webbplatser ska bli bekvämare för dig. Cookies, till exempel, ofta Din inloggning sparas för att kunna registrera dig automatiskt när du besöker webbplatsen senare, utan att du behöver ange dina åtkomstdata manuellt igen.

Så använder vi cookies

Vi använder cookies för följande ändamål:

• Registrering: När du loggar in sparas dina åtkomstdata i krypterad form som cookies för att kunna registrera dig automatiskt vid ett senare sidbesök. I inloggningsfönstret kan du använda alternativet "Stanna permanent inloggad" för att ange om dessa cookies ska skapas.
  • Session: Första gången vi besöker vår sida startas en ny session, som är kopplad till din dator av en unik cookie. Med sessioner kan du känna igen dig mellan två sidvisningar och ge dig all funktionalitet. Det är en tillfällig cookie som automatiskt tas bort när Webbläsaren Internet avslutas.
  • Tredjepartstjänster: Visning av annonser eller delning av innehåll på sociala nätverk eller liknande webbplatser kan leda till att en cookie skapas. Dessa cookies genereras inte direkt av vår sida, utan av den tredje partens leverantör själv.

Hur man inaktiverar och tar bort cookies

Cookies kan hanteras och tas bort i inställningarna för din internet-webbläsare. Dessutom kan lagring av cookies helt avaktiveras i inställningarna. Se följande lista för lämpliga instruktioner för hantering av cookies för den internetläsare du använder.